Horoscop 2 aprilie – vești importante pe plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop 2 aprilie – o zi cu rezolvări. O să trecem în revistă acte, situații cu care trebuie să fim la zi – ca să lichidăm tot ce înseamnă restanțe ca să ne putem lansa pe o altă orbită de succes.

BERBEC
Se poate să fiți constrânși de împrejurări să faceți o schimbare, să vă mai luați ceva – în plus – de lucru și să vă alăturați unui alt anturaj – cel puțin pentru o vreme.
Vin bani dintr-o sursă particulară și trebuie văzut dacă veți prelungi colaborarea sau o întrerupeți pentru vreo două luni.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

TAUR
O să primiți o convocare pentru o muncă din particular și o să vă pregătiți sufletește că vor fi eforturi și salturi, dar o să faceți față provocărilor.
Vă invită cineva în plimbare prin țară, prin lume, și o să profitați de ocazia sărbătorilor să vă duceți pentru două, trei zile.

GEMENI
O să aterizeze niște restanțe la voi în contul bancar și o să faceți o aprovizionare, așa, în mare. Poate vă interesați și de niște cadouri pentru ai voștri, să le faceți surprize de Paște.
Poate vi se propune o afacere de amploare și o să fie tocmai bine pentru voi că veți beneficia de ajutor și resurse care să vă ușureze munca.

RAC
Vă caută cineva care vrea să intrați într-o colaborare care să vă aducă beneficii de imagine, de ambele părți, și o să puneți pe hârtie ca să vedeți cum arată toată povestea.
Poate vă invită cineva la un spectacol, la o plimbare, sunt chestiuni de suflet care se cer rezolvate – urgent.

LEU
Pot să vină ceva bani de la serviciu, vă puteți aștepta și la o primă de Paște în curând, sau la un voucher, și o să aveți pentru cumpărăturile de sărbători.
Poate organizați o ieșire în weekend, faceți rezervare, dați avans, ori plătiți integral, asta dacă nu vă duceți la rude, sau la prieteni.

FECIOARĂ
O să vă așezați la masa negocierilor să vă fie mai clar ce vor partenerii de afaceri de la voi și să le comunicați și voi cerințele voastre, și după aceea decideți.
Se poate să primiți o veste bună de la școală, de la tribunal, se întâmplă ceva care e în favoarea voastră.

BALANȚĂ
O să revină cineva care își dorește să continuați o relație care v-ar face fericiți, numai să fiți și voi de acord.
Poate ieșiți la o cafea și îi spuneți ce și cum. Poate intrați într-o combinație partenerială care să vă potențeze și să fie cu succes afacerea.

SCORPION
O să vă bucurați de o bună colaborare cu șefii și poate le cereți un transfer în alt departament, o primă mai consistentă de Paște sau altceva care nu e imposibil.
Relația cu partenerul de cuplu poate duce la o căsătorie și o să găsiți momentul ideal să faceți anunțul.

SĂGETĂTOR
E posibil să apară după multă vreme cineva care v-a făcut curte, a dispărut apoi în ceață și o să vă spună, poate, că nu e viață fără voi. Vedem.
Vine un rest de plată cine știe de unde și o să aveți de buzunar să ieșiți la un film, la o cafea, în doi.

CAPRICORN
Prezența cuiva o să vă atenueze starea de încordare, că poate așteptați un răspuns care întârzie cam mult și o să vă recăpătați încrederea în voi, că vă scăzuse moralul.
Poate dați de ceva marfă ieftină, la reduceri, ca să vă mobilizați apartamentul, sau vă luați televizor, frigider, diverse.

VĂRSĂTOR
E o activitate de grup în care o să vă implicați că e nevoie de amprenta voastră de geniu, ca să salvați o situație, niște oameni, care se bazează pe voi.
Se anunță bani, poate și din alte părți decât de la serviciu și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar, după un dezechilibru supărător.

PEȘTI
Simțiți nevoia unei schimbări și n-o să lăsați lucrurile la voia întâmplării, ci o să vă calculați șansele de a lucra în altă parte, ca să vedeți cum merge, dacă sunteți mulțumiți.
V-au rămas niște taxe de achitat, ori mai fi și acte pe care nu le-ați reactualizat și poate updatați totul.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

NEWS ALERT: Amenințare cu bombă pe Aeroportul din Chişinău. Un avion cu 220 de pasageri, deviat către Iași. A fost activat Planul Roșu

Activitatea aeroportului Chişinău a fost afectată, duminică seară, în urma unei ameninţări cu bombă, cursa aeriană Londra-Chişinău cu 220 de pasageri la bord fiind deviată către Iaşi. Update Aeronava LOT Varşovia-Chişinău a aterizat în cele din urmă pe aeroportul din capitala Republicii Moldova. Cei 220 de...

Viktor Orban: Astăzi, UE reprezintă oligarhii ucraineni și marile companii americane

Există o atmosferă de război la Bruxelles. Astăzi, fără Ungaria, fără poporul maghiar, fără vocea guvernului ungar, nu există libertate în Europa - a spus premierul Viktor Orbán la radio Kossuth Bună dimineața, Ungaria! într-un interviu, scrie Origo.hu Lumea a devenit un loc periculos, toată...

Maia Sandu: „Acest sprijin crucial pentru Ucraina va spori securitatea regională”

Președinta Maia Sandu a declarat că ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina este crucial și va spori securitatea regională. Iar președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe Radu Marian a menționat că votul din SUA este esențial pentru menținerea păcii în Moldova”,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica