VIDEO Andrei Nastase: Îmi doresc ca PMAN să fie din nou plină

Andrei Nastase a avut o intervenție video din Piața Marii Adunări Naționale și amintește că pe data de 3 mai 2015, în PMAN a avut loc un mare protest cu participarea a peste 50000 de cetățeni.

Ziua de 3 mai este Ziua Internațională a Libertății Presei, Ziua libertății de exprimare, dar și a libertății de informare, spune Andrei Nastase.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

”Îmi doresc ca această Piață să fie din nou plină. Nu avem atâția jurnaliști, dar sunt sigur că avem atâția oameni care țin la ceea ce înseamnă libertatea de exprimare și libertatea de informare – un deziderat protejat de Constituția Republicii Moldova, dar și de Convenţia europeană a Drepturilor Omului. În jurul acestor idei ar trebui să se unească întreaga societate”, susține Andrei Nastase.

Andrei Nastase crede că este nevoie de un sindicat a presei, iar despre aceasta a discutat deja cu mai mulți jurnaliști, bloggeri și formatori de opinie în cadrul unui offline.

PS. Anunțul lui Andrei Năstase despre intenția de a candida la alegerile prezidențiale “a deranjat pe cineva”, spune fostul lider al PPDA, fără să dea vreun nume. El spune că după ce a informat despre aceasta la o emisiune Puterea a Patra, s-au întâmplat mai multe lucruri și bune, și rele”.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Cornelia Cozonac: Lăsați procurorii să-și facă treaba …..

Jurnalista de investigații Cornelia Cozonac scrie ca ar fi depistat dosare penale la rudele unor membri ai comisiei de vetting. Da eu am mai multe intrebari la Comisia parlamentara, bunaoara cum i-au selectat pe membrii comisiilor de prevetting si vetting. Candidatii propuși de partenerii de dezvoltare...

VIDEO: Scandalul de la Teleradio-Moldova ia amploare

Ies noi detalii despre problemele de la Teleradio Moldova. Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține,...

Zaharova: O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la UE ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO

O aderare a Ucrainei şi Republicii Moldova la Uniunea Europeană ar echivala cu extinderea în continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, întrebată în legătură cu posibilitatea ca cele două ţări să devină...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica