Horoscop 21 aprilie – o zodie are o cheltuială care o să-i afecteze bugetul

Horoscop 21 aprilie – noutăți la tot pasul, astăzi! O să revedem vechi prieteni, dar vor fi și fețe noi care or să ne stârnească interesul.

Taur
Poate se vorbește despre voi de bine – în public, luați un premiu, vă extindeți aria de influență pentru că vă faceți alți prieteni, pot fi și colaboratori.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Gemeni
O să prindeți din zbor o idee de afacere și o să vă consultați cu niște oameni de afaceri pricepuți pentru a obține câștiguri, să nu bateți apa-n piuă.

Rac
Se poate să întâlniți la un brunch niște oameni care să reprezinte o sursă de inspirație pentru voi și să vă lansați, în curând, într-o afacere.

Leu
E o cheltuială care vă scoate, poate cu forța, niște bani din buzunar, dar cum aveți rezerve, o să vă descurcați cu ce mai aveți și cu ce ar trebui să mai intre.

Fecioară
Se poate să vă deplasați la o întâlnire oficială, poate vă duceți în alt oraș, altă țară, pentru niște treburi urgente de pus la punct.

Balanța
Poate ați găsit online ceva care se potrivește cu interiorul casei voastre și o să dați niște bani ca să luați acele lucruri, să dați un refresh locuinței.

Scorpion
Se poate să aibă loc o ceremonie și să revedeți oameni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și să strângeți relațiile.

Săgetător
Familia are nevoie de voi și, dacă nu sunteți în plimbare prin țară, prin lume, o să vă adunați în jurul unei mese festive să chefuiți.

Capricorn
Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care vrea să formați un cuplu și fiecare să-și spună părerea – după care decideți care încotro.

Vărsător
O să reapară cineva care tot vrea să vă cucerească, dar se pare că i-ați descoperit deja defectele și nu vă încumetați. Totuși, poate lăsați de la voi.

Pești
Se poate să dați curs invitației la o întrunire festivă și să vă placă atmosfera, să vă mai faceți și alți prieteni, o să fie distractiv.

Berbec
E un eveniment care o să vă acapareze cu totul, poate e o reușită personală care e sărbătorită cu prietenii din jur și p să vă distrați cât cuprinde.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica