VIDEO Tudor Ulianovschi: Dezamăgirea oamenilor începe a se transforma în supărare și asta foarte e trist!

Tudor Ulianovschi, fostul ministru de Externe, declară că după ce Diaspora a susținut masiv guvernarea PAS, prin vot dar și cu bani, actuala puterea a decis să-i „răsplătească” pe cetățenii noștri de peste hotare, birocratizând până la absurd transferurile bănești în Moldova!

Înțeleg necesitatea de a preveni spălarea banilor, susțin transparența fiscală, dar condamn când acest lucru se face de bifă și împotriva propriilor cetățeni!

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Dezamăgirea oamenilor începe a se transforma în supărare. Și asta foarte e trist, mai spune Tudor Ulianovschi, fostul ministru de Externe, care a anunțat la emisiunea Puterea a Patra cu Gheorghe Gonța, de la N4, că va candida independent la alegerile prezidențiale din toamnă.

După multe întâlniri cu diaspora noastră, mă doare să constat dezinteresul total față de revenirea Acasă. Acest dezinteres s-a instalat la pachet cu un sentiment profund de dezamăgire și neîncredere față de garnitura politică.

Cetățenii noștri din diaspora sunt europeni în suflet, în gândire și în acțiuni. Ei sunt cei care pot schimba cel mai mult situația la „firul ierbii”, dar pentru acest lucru este important ca țara să le demonstreze că ei CONTEAZĂ!

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

VIDEO: Vlad Filat: Autorul acestei reforme eșuate, care a dus la colapsul justiției, este Maia Sandu

Scandalul care o vizează pe Tatiana Răducan nu este altceva decât continuarea epopeii care reprezintă un eșec total al reformei justiției, spune liderul PLDM, Vlad Filat. "Autorul acestei reforme eșuate, care a dus la colapsul justiției, este Maia Sandu, chiar dacă unii încearcă să o...

VIDEO: Cum devine moldovenesc grâul ucrainean. ”În război se fac cele mai mari profituri!”

Republica Moldova exporta în România, în trimestrul III 2021, o cantitate de 14.699 de tone de grâu, iar după începerea războiului, în trimestrul III din 2022, a urcat la 74.000 de tone de grâu, pentru ca în trimestrul III al anului 2023 cifra să...

Horoscop 19 mai – o zodie poate să înceapă o frumoasă poveste de dragoste

Horoscop 19 mai - o zi cu noutăți. O să ne bucurăm de prezența unor oameni și de veștile bune pe care ni le-aduc, ca să ne luăm de-acolo energia pentru zilele care vor urma. TAUR O reușită în planul comunicării c-o să-i aduceți pe ai...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica