Elon Musk nu mai poate

spot_img

Musk cere redeschiderea economiei americane acum și a criticat dur restricţiile impuse de starea de carantină din Statele Unite.

„Daţi-le oamenilor libertatea înapoi!” a scris Musk lângă un articol publicat de Wall Street Journal care sugera faptul că măsurile de distanţare socială nu salvează multe vieţi.

„Bravo, Texas!”, a mai scris Musk pe Twitter, subliniind o ştire publicată de Texas Tribune care anunţa că restaurantele şi alte business-uri din statul american se pot redeschide începând de vineri, notează zf.ri.

Într-un alt tweet, Musk a declarat că Statele Unite trebuie să renunţe treptat la restricţiile de circulaţie, dar să menţină măsurile de distanţare socială.

„Da, să redeschidem cu grijă şi să oferim măsuri adecvate de protecţie, dar nu puneţi pe toată lumea sub arest la domiciliu”, a spus miliardarul.

Comentariile lui Musk vin la o zi după ce fabrica Tesla din Fremont, California a fost declarată de către autorităţile statului drept business neesenţial care nu trebuie să rămână deschis.

    -----
  @omniapres.md

  Recomandăm și ...

  Președinta partidului „Renaștere” avertizează asupra amenințării la adresa neutralității Moldovei în noua Strategie de Securitate Națională

  Natalia Parasca, președinta partidului „Renaștere”, critică vehement deciziile recente ale Parlamentului Moldovei, acuzând puterea politică a țării că și-au ”părăsit rațiunea”. Aceasta și-a exprimat îngrijorarea privind discuțiile asupra proiectului de Strategie Națională de Securitate ce identifică Rusia ca o amenințare. Parasca acuză liderii politici, inclusiv...

  Laura Codruța Kövesi crtitică dur reforma Justiției și spune că ”Moldova trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană”

  Republica Moldova, țară candidată pentru aderare la Uniunea Europeană, trebuie să armonizeze legislația națională cu cea europeană privind prevenirea și combaterea corupției, a declarat procurorul șef la Parchetul European, Laura Codruța Kövesi, într-un mesaj video la Forumul „Eurofast” 2023 „Uniunea Europeană și noi orizonturi,...

  Preţul unui pachet de ţigarete urmează să se scumpească în Franţa, în 2025 la 12 euro, iar în 2026 la 13 euro

  Preţul unui pachet de ţigarete urmează să se scumpească în Franţa, în 2025 la 12 euro, iar în 2026 la 13 euro, anunţă marţi ministrul francez al Sănătăţii Aurélien Rousseau, care a prezentat un plan împotriva tabagismului, relatează AFP. Creşterea preţului tutunului ”este cea mai...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  spot_img

  ULTIMA ORĂ

  Opinie

  Politica