VIDEO / Gavriliță a atins nivelul penibilului. Are un salariu de 16.000 lei și e puțin. Trăiește din economii

Este rușinos atunci când un profesor are un salariu de 5000-6000 de lei, este rușinos că un actor are un salariu de 4000 lei și că un președintele de țară are un salariu de 15000-16000 de lei, la fel este rușinos, se destăinuie Mariana Rață, moderatoarea emisiunii ”Cutia Neagră”.

VIDEO / BREAKING NEWS: Chişinăul nu permite Tiraspolului să plătească datoriile către Gazprom

Premierul Natalia Gavriliță a fost întrebată ce salariu are și dacă îi ajunge.

  • Tot ca și președintele, 15000-16000 lei. – Și vă ajunge, insistă moderatoarea?

VIDEO / Gavriliță: ”Sunt anumite cheltuieli pe care eu le declar conform legii și sunt altele …Eu conduc un Guvern care este unul serios”, nu de cancan”

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Ăăăăă, eu am economii. ca și foarte mulți care au curajul să vină în serviciu public, trăiesc, inclusiv din aceste economii. Am o pasiune pentru sectorul public și dacă vă uitați în CV meu, de fiecare dată, am lucrat în străinătate, am pus bani de o parte și am venit și am lucrat o perioadă în sectorul public în Republica Moldova. După asta, din nou, atunci, când nu am mai avut aceste economii, am plecat, spune total victimizată, premierul Natalia Gavriliță.

“Eu am economii ca și foarte mulți care au curajul să vină în serviciul public. Trăiesc inclusiv din aceste economii”.

Mai mult premierul Gavrilița a spus că, dat fiind că îi place să muncească în sectorul public din Republica Moldova, ea merge peste hotare, câștigă bani, face economii, după care vine acasă ca să muncească în sectorul public asigurându-și traiul cu banii câștigați în afară.

VIDEO / Maia Sandu: ,,Acest proiect a fost gândit ca o schemă, ar fi vorba despre o escrocherie” Natalia Gavriliță: Continuăm să discutăm

“De fapt, am o pasiune pentru sectorul public și dacă vă uitați în CV-ul meu, de fiecare dată am lucrat în străinătate, am pus bani de-o parte și am venit și am lucrat o perioadă în sectorul public în republica Moldova și după asta din nou, atunci când nu am mai avut aceste economii, am plecat”, a declarat premierul.

VIDEO / SCANDALOS / Budeanschi: În funcțiile din Guvern, Parlament și Președinție, demnitari, “pot să vină doar persoanele care au venit și din altă parte”

Natalia Gavriliță a atins nivelul penibilului, a ajuns ”vremurile bune” și la ea

De dragul să plăceți poporului, colegilor de partid, Maiei Sandu, dvs atât de excesiv folosiți interjecția ăăăă, încât calculați mai întâi matematic ceea ce trebuie să spuneți. Presiunea aceasta vă complexează și dispare omul Natalia Gavriliță firească. Îmi este milă de mine că trebuie să vă ascult ce spuneți, ori aveți niște repere pregătite într-un birou și le folosiți fără nici un context potrivit, adică, vorbind despre pensia lui tata, dvs povestiți mai întâi despre Indexul milionarilor de la Bursă și cum prețul la petrol influenţează inflația în Germania.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica