Un eșec al actualului Guvern ar putea aduce și mai multe probleme Republicii Moldova

Fostul prim-ministru Ion Chicu explică de ce situația din țară este dificilă și ce trebuie să facă guvernul condus de Natalia Gavrilița.

Este greu de invidiat actualul guvern, deoarece nu doar Moldova, ci aproape toate țările din regiune s-au confruntat atât cu pandemia, cât și cu situații de criză economică.

“Pandemia nu a dispărut nicăieri. Problema Moldovei este că toată această perioadă de criză a coincis cu venirea la putere a unei echipe neprofesioniste, care se concentrează în special pe politică, populism și speculație, mai degrabă decât pe gestionarea treburilor statului”, a spus politicianul. Declarația a fost făcută de fostul premier Ion Chicu în emisie la Radio Sputnik Moldova.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Potrivit lui Chicu, mulți reprezentanți ai echipei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) ar trebui să înțeleagă ce li se cere în situația actuală din țară.

Este greu de invidiat actualul guvern, deoarece nu doar Moldova, ci aproape toate țările din regiune s-au confruntat atât cu pandemia, cât și cu situații de criză economică. Declarația a fost făcută de fostul premier Ion Chicu în emisie la Radio Sputnik Moldova.

“Pandemia nu a dispărut nicăieri. Problema Moldovei este că toată această perioadă de criză a coincis cu venirea la putere a unei echipe neprofesioniste, care se concentrează în special pe politică, populism și speculație, mai degrabă decât pe gestionarea treburilor statului”, a spus politicianul.

Potrivit interlocutorului, mulți reprezentanți ai echipei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) ar trebui să înțeleagă ce li se cere în situația actuală din țară.

Fostul premier a subliniat că fiasco al actualului guvern ar putea aduce și mai multe probleme Republicii Moldova.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica