Lider politic este sigur că Spînu și Gaibu trebuie să ne mai dea răspunsuri la întrebari foarte serioase

Dinu Plîngău cere remanieri pentru că ”sunt necesare și din considerentul că nu te poți baza la nesfârșit pe legitimitatea din exterior, să pasezi toate nereușitele pe trecut, război sau Putin.

Potrivit liderului Platformei DA, Guvernul nu e al partidului, ci al Republicii Moldova

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Plîngău ”nu înțelege de câți oameni și în ce măsură e nevoie să-ți explice că sunt necesare remanieri guvernamentale, că guvernul nu e al partidului, ci al Republicii Moldova, și că miniștrii nu sunt membri de partid, ci demnitari de stat.

Ion Chicu: Sandu crede, că europenii nu văd, nu înțeleg, n-au învățat lecția. Banii se dau condiționat, Maia

Admir inteligența și echipa pe care a făcut-o ministrul Spătari cu deputatul Dan Perciun – sunt un exemplu pentru ceilalți pentru felul în care trebuie să lucreze un segment important în societate.

Ceea ce se întâmplă cu blocul economic însă, altfel decât dezastru și haos nu ai cum să numești.

Avem miniștri care nu au ieșit din birouri, numele cărora nici cei mai informați jurnaliști nu le cunosc. Unii din ei s-au transformat peste noapte din oameni buni în oameni șmecheri, orgolioși și fără să cunoască măcar un gram din realitățile oamenilor care trăiesc în Republica Moldova.

Remanierile sunt necesare și din considerentul că nu te poți baza la nesfârșit pe legitimitatea din exterior, să pasezi toate nereușitele pe trecut, război sau Putin.

Miniștrii Gaibu și Spînu, pe lăngă toate, trebuie să ne mai dea și răspunsuri la întrebari foarte serioase din activitatea lor, iar săptămâna viitoare îi vom chema din nou la raport.

P.S.: Cu sau fără echipă de PR, „reușitele” dumneavoastră sunt la vedere și în atenția Procuraturii. Sper să nu se întâmple ca de obicei și să nu trebuiască să-i căutăm și pe alții prin Londra sau Israel peste 3 ani, în rând cu unii procurori.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica