BREAKING: Dinu Plîngău îi promite lui Popșoi dezvăluiri despre apucături de baronași locali PAS

Dinu Plîngău a ironizat pe seama PAS-ului precum că a fost lansat un nou program pentru diasporă. Cei care revin acasă pot procura o bază de odihnă la preț de 60.000 euro, sau o casă cu două etaje la Durlești cu 10.000 euro, sau să-și tripleze averile în doar doi ani. Autorii programului sunt deputații PAS.

Deocamdată proiectul e pilot și a fost testat doar pe deputații din Parlamentul Republicii Moldova. Muritorii de rând îl pot contacta pe Mihai Popșoi pentru mai multe detalii despre grandiosul program imobiliar. Programul este inspirat de la judecătorii care și-au declarat porsche-urile cu 10.000 de lei, mai spune Dinu Plîngău.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Acum voi răspunde serios la acuzațiile domnului Popșoi. Mihai, diferența dintre PAS și DA este că în DA oamenii au venit în politică din nedreptate și nu din dorința de a face politică sau a fi șefi, din acest considerent pentru noi dreptatea e mai importantă decât funcția vremelnică. Timp de 2 ani de mandat eu am avut 57 de inițiative legislative și 10 victorii la Curtea Constituțională, câte proiecte personale ai tu în două mandate, Mihai? Unicul tău proiect este baza de odihnă ,,Cristina”.

Nu știu cui m-ai lăudat că-s un bun lider european și potențial partener cu PAS (probabil consilierilor de la Vadul lui Vodă), dar să știi că eu personal nu voi accepta nicio formulă de alianță cu PAS la conducerea căruia ești tu sau Spînu sau faimosul afacerist – Borea Marcoci, mai ales după ce alți șmecheri din PAS își bat joc de colegii mei din raioane cu niște apucături de baronași locali, dar despre asta o să vorbească foarte mulți primari, consilieri locali și raionali degrabă într-o conferință de presă. Am scăpat de un Nichiforciuc și Adronachi și îi creștem pe alții sau cum? Vom aduce acuzații foarte grave despre șantaj și trafic de influență. Schema e cunoscută: vrei să ai dreptul de a candida? Treci la PAS! Anume așa au trecut recent 4 primari de la Platforma DA din Telenești la PAS. Aaaa, nu putem ajunge la tine prin ANI, stai că ai copii care vor posturi. Asta în viziunea ta e meritocrație? Cu asemenea practici voi vreți în UE?

În loc să răspunzi normal la întrebările pertinente despre modul în care ai procurat această bază, arunci venin în stânga și în dreapta și crezi că moldovenii o să accepte totul. Și apropo, după o asemenea investigație, într-un stat european, demnitarul imediat își anunța demisia și după își apăra nevinovăția pentru a nu prejudicia imaginea instituției pe care o reprezintă.

Vrem în UE, dar acționăm ca în colhoz, a scris Dinu Plîngău pe Facebook.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica