Biden spune că unchiul său a fost mâncat de canibali

Președintele Joe Biden a declarat miercuri că „unchiul lui Brosie” ar fi putut fi mâncat de canibali pe insula australiană Noua Guinee în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, scrie Newsweek

Biden a făcut comentariile presei în jurul orei 12:05 miercuri, pe Aeroportul Internațional Wilkes-Barre Scranton din Avoca, Pennsylvania, înainte de a pleca spre Pittsburgh pentru a discuta cu lucrătorii siderurgici sindicali și pentru a face o prezentare electorală care include triplarea tarifelor pentru oțel și aluminiu din China pentru a proteja. producătorii americani.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Marți, președintele a vizitat Scranton și a prezentat un nou plan fiscal despre care a spus că ar fi în beneficiul familiilor americane din clasa de mijloc. Mai târziu și-a vizitat casa copilăriei înainte de a vorbi la Uniunea Locală 445 a Frăției Unite a Dulgherilor și Tamplarilor din America. Conservatorii au susținut că o sala a campaniei este plină de locuri goale, dar a fost contestat de reporterii din sală.

„Ambrose Finnegan – l-am numit „unchiul Bosie” – a fost doborât”, a spus Biden miercuri, conform unui raport de grup. „A fost în Army Air Corps înainte de a exista o Forță Aeriană. A zburat cu avioane monomotor, zboruri de recunoaștere peste Noua Guinee. Se oferise voluntar pentru că altcineva nu a putut să ajungă.

„A fost doborât într-o zonă în care erau mulți canibali în Noua Guinee la acea vreme”.

Biden a discutat despre istoria familiei sale când a fost întrebat de un membru al presei despre vizita sa la Memorialul de război al veteranilor din Scranton cu o zi înainte. El a spus că vrea să vadă unde a fost comemorat unchiul său, Ambrose, și memorialul celui de-al Doilea Război Mondial.

Președintele a spus că a doua zi după ce a avut loc Ziua Z, toți cei patru frați ai mamei sale au coborât să se ofere voluntari și să intre în serviciul militar. Trei dintre cei patru au fost acceptați, a spus el, în timp ce unul era „4-F” sau inapt pentru serviciul militar din motive fizice, mentale sau morale.

„Nu și-au recuperat niciodată trupul [lui lui Ambrose]”, a adăugat el. „Dar guvernul s-a întors, când am coborât acolo, și au verificat și au găsit câteva părți ale avionului și altele asemenea”.

De asemenea, el a profitat de ocazie pentru a-l critica pe Donald Trump.

„Și la ce mă gândeam când stăteam acolo, a fost când Trump a refuzat să meargă la memorialul pentru veterani din Paris și a spus că sunt o grămadă de „proști” și „învinși”, a spus Biden.

„Pentru mine, aceasta este o afirmație atât de care îl descalifica ca președinte – „proști” și „învinși”. Băieții care au salvat civilizația în anii 1940 – „„proști” și „învinși”.

 

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Veaceslav Ioniță: Moldovenii au plătit cel mai mare tarif la gaz din regiune și unul din cele mai mari tarife din Europa

Moldovenii au plătit cel mai mare tarif la gaz din regiune și unul din cele mai mari tarife din Europa, potrivit datelor Eurostat, publicate de expertul economic, Veaceslav Ioniță. Măcar undeva suntem primii, susține expertul. Conform datelor Eurostat, în a doua jumătate a anului 2023, moldovenii...

VIDEO: Scandal la ședința CEC. Bolea către Postică: „Sunteți aici în calitate de avocat al PAS”

Astăzi, în cadrul unei aprinse ședințe a Comisiei Electorale Centrale (CEC) din Republica Moldova, deputatul Vasile Bolea, lider al partidului „Renaștere”, a adus acuzații împotriva reprezentanților Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Conform declarațiilor sale, membrii PAS ar fi folosit ședința CEC pentru promovarea politică. Bolea...

Partenerii de dezvoltare constată că independența judiciară a rămas o problemă semnificativă din cauza corupției

Săptămâna aceasta, raportul anual al Departamentului de Stat al Statelor Unite privind drepturile omului în Moldova a evidențiat problemele de corupție sistemică și transparență în cadrul guvernului țării, scrie presa străină. "Pe măsură ce Moldova se confruntă cu aceste provocări, apar preocupări atât în Moldova,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica