Horoscop 18 aprilie – se anunță câștiguri pentru mai multe zodii

Horoscop 18 aprilie – plutește în aer un entuziasm care o să fie energie pură ca să facem treabă ca lumea, să ne atingem obiectivele.

Berbec
O să puteți face rost de bani din preocupări particulare și o să aveți pentru cheltuielile acestei perioade, că vin sărbătorile și vreți să plecați pe undeva câteva zile.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Taur
Se poate să obțineți beneficii de pe urma unei afaceri în care sunteți implicați de anul trecut și să fiți gata de o mare lansare, cu un proiect de anvergură.

Gemeni
Se anunță câștiguri, poate o să aveți un job mai bine plătit și de aici să se dezvolte și alte proiecte satelit, să lucrați în paralel ca să căpătați vizibilitate.

Rac
Vă pregătiți de o plecare și vreți să lăsați totul în ordine, ca să meargă lucrurile bine, să puteți sta liniștiți cât sunteți plecați în perioada Paștelui.

Leu
Se poate să vă invite cineva într-un citybreak și să vă prindă bine un aer de străinătate, sau poate o să plecați undeva în perioada Paștelui.

Fecioara
Se poate să luați o sumă restantă și să cumpărați diverse lucruri pentru casă și familie, că aveți niște obiective de atins, dar tot nu le venea rândul, din cauza banilor.

Balanța
O să vă curteze mai multă lume să colaborați pe mai multe planuri și o să alegeți ce vi se potrivește în perioada asta, după care mai vedeți.

Scorpion
Se poate să interacționați cu niște oameni de afaceri care să vă intereseze la un proiect care v-ar deschide o nouă perspectivă în plan personal.

Săgetător
Vă prețuiește multă lume și o să primiți invitații pe la evenimentele care au loc pe scena socială și o să vi se ofere vreun premiu, vreo recompensă.

Capricorn
Pare să fie multă muncă acasă și o să faceți și voi, îi mai rugați și pe ai voștri, iar în ultimul rând puteți plăti o firmă care să se ocupe de toate problemele.

Vărsător
O să puteți repara o relație sentimentală care își pierduse vibe-ul și o să luptați pentru viață liniștită în doi și o să doborâți obstacolele împreună.

Pești
Se vine cu o propunere de afaceri și se pare că o să vă convină, o să aveți și putere de muncă, și o să vă bucurați și de suportul unor finanțatori.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Veaceslav Ioniță: Moldovenii au plătit cel mai mare tarif la gaz din regiune și unul din cele mai mari tarife din Europa

Moldovenii au plătit cel mai mare tarif la gaz din regiune și unul din cele mai mari tarife din Europa, potrivit datelor Eurostat, publicate de expertul economic, Veaceslav Ioniță. Măcar undeva suntem primii, susține expertul. Conform datelor Eurostat, în a doua jumătate a anului 2023, moldovenii...

VIDEO: Scandal la ședința CEC. Bolea către Postică: „Sunteți aici în calitate de avocat al PAS”

Astăzi, în cadrul unei aprinse ședințe a Comisiei Electorale Centrale (CEC) din Republica Moldova, deputatul Vasile Bolea, lider al partidului „Renaștere”, a adus acuzații împotriva reprezentanților Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Conform declarațiilor sale, membrii PAS ar fi folosit ședința CEC pentru promovarea politică. Bolea...

Partenerii de dezvoltare constată că independența judiciară a rămas o problemă semnificativă din cauza corupției

Săptămâna aceasta, raportul anual al Departamentului de Stat al Statelor Unite privind drepturile omului în Moldova a evidențiat problemele de corupție sistemică și transparență în cadrul guvernului țării, scrie presa străină. "Pe măsură ce Moldova se confruntă cu aceste provocări, apar preocupări atât în Moldova,...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica