Horoscop 6 mai – Rac – se pare că e momentul vostru de glorie

Horoscop 6 mai – și azi e sărbătoare, a doua zi de Paște și suntem cu sufletul deschis, dornici să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru și o să petrecem și azi pe cinste.

Taur
Vă caută prieteni, rude și dacă mai încap în programul vostru, o să vă duceți că o să vă facă bine să vă faceți o urare, să ciocniți un pahar de vin cu cineva.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Gemeni
O să vină cineva care v-a dus dorul și o să profite de această zi de sărbătoare să puteți petrece câteva ore împreună să poveștiți ce ați mai făcut.

Rac
Se pare că e momentul vostru de glorie, vă aplaudă lumea la scenă deschisă, luați un premiu, vă faceți noi cunoștințe care vă pot fi de folos în carieră.

Leu
O să deplasați cu ușurință spre mare, munte, acolo unde s-ar putea să vă aștepte cineva că vreți să v-așezați la o masă festivă și cu alți prieteni, cu cât mai mulți.

Fecioară
O să scoateți din banii de la rezerve și să pregătiți ceva special pentru cei dragi, poate plecați pentru două zile pe undeva, departe de casă, la relaxare.

Balanță
Vă invită cineva la o cafea, la un cozonac, să vorbiți treburi serioase, de suflet și să vă spuneți părerea despre o căsătorie care ar putea avea loc în curând.

Scorpion
Se poate să aflați o veste bună despre un prieten, poate o să vă intre și niște bani zilele astea, poate chiar azi, dacă o fi avut cineva să vă dea înapoi o datorie

Săgetător
O stare de bună dispoziție, poate pentru că se anunță cineva în vizită, sau vă scoate la plimbare prin țară, prin lume – pentru voi totul e posibil.

Capricorn
Se pare că aveți chef de niște musafiri, asta dacă nu vă iau prietenii pe sus ca să ajungeți la o petrecere mai cu pretenții, chiar și prin țară.

Vărsător
O confirmare că vi s-au acordat niște bonusuri, că vă puteți permite un concediu, sau măcar câteva zile libere când o să aveți nevoie. E un câștig, oricum.

Pești
Vi se lansează invitații să treceți măcar pentru o cafea, pe la niște oameni dragi și vă bucurați împreună de sărbătoare ca să umpleți un gol sufletesc.

Berbec
O apariție surpriză și puteți porni împreună spre o zonă de agrement, un munte, o mare și să fie distracție, poate vă duceți la un spectacol, un concurs sau la un party.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica