Năstase își ia electoratul înapoi și atacă: Nu mai intoxicați lumea cu populism steril

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, acuză că alegerile anticipate se amână de la o lună la alta și că unii politicieni ar face în acest sens „populism steril”.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate luni, Năstase a declarat că partidul pe care îl conduce a prezentat la 27 decembrie „o foaie de parcurs” care a explicat „cum putem ajunge la anticipate în cel mai scurt timp prevăzut de Constituție”.

Domnica Manole: Le cer actorilor politici să nu atragă Curtea în luptele politice

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

„Nu s-a ținut cont. Am pierdut două luni. Îndemnul nostru este să nu mai facem populism steril cu care este intoxicată Republica Moldova. Să recurgem la lege și Constituție. Dacă vrem anticipate, să punem mecanismele în aplicare”, a declarat Năstase.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Năstase a insistat că „toate forțele politice trebuie să înțeleagă că pentru rezolvarea problemelor stringente ale oamenilor e nevoie de un Guvern plenipotențiar”.

„Aceasta este și cea mai scurtă cale de a ajunge la alegeri anticipate”, a mai menționat candidatul Platformei DA la funcția de premier.

Maria Ciobanu: ”Alaiba, sunteți pentru mine o mare dezamăgire”

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Vasile Bolea acuză guvernul PAS de capturarea instituțiilor media și restrângerea libertății presei

Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova și lider al partidului ”Renaștere”, Vasile Bolea, a făcut declarații explozive cu ocazia Zilei Televiziunii Naționale, atrăgând atenția asupra gravității situației libertății presei în țară. Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Bolea a subliniat că, de la venirea la...

ULTIMA ORĂ: Directorul general al Grupului Lagardère demisionează

Arnaud Lagardère, șeful grupului cu același nume, a renunțat marți la mandatele sale executive, inclusiv la cel de director general, după ce a fost pus sub acuzare în cadrul unor anchete privind finanțarea cheltuielilor personale de către companiile sale, a anunțat compania, citată de...

BREAKING NEWS: A picat sistemul de plăți electronice MPAY pe întreg teritoriul țării

Agenția Servicii Publice (ASP) din Republica Moldova a anunțat suspendarea temporară a prestării serviciilor publice pe întreg teritoriul țării din cauza unor deficiențe tehnice ale Sistemului Guvernamental de plăți electronice MPAY. Suspendarea serviciilor este rezultatul unor probleme tehnice apărute în funcționarea sistemului MPAY, care afectează...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica